» Originální kolekce za nejlepší ceny na internetu. Vyzkoušejte si nás na www.heureka.cz «
Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 000,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Aktuality
25.04.2019
Zasielame aj na Slovensko
Vážení zákazníci zo Slovenska, teraz už u nás môžete nakupovať s dopravou cez spoločnosť Zásilekovňa SK.Balíky si môžete nechať poslať na výdajné mi... číst celé
11.04.2019
Novinky od Rock Spring
Přidali jsme do naší nabídky letošní výběr "gumičkovek" od Rock Spring. Tyto jsou zařazeny i do Novinek, takže registrovaní zákazníci si mohou naši sk... číst celé
24.03.2019
Doplnění zboží
Doplnili jsme další sortiment z našeho skladu. Jedná se o výběr dámských vzorů značek  Aqui, Apache, Caprice, Clarks, Deska, Dorking, Fly London, Jan... číst celé
Zobrazit všechny aktuality

Jste si jisti svou velikostí?

Pokud ne úplně, zkuste naši metodu a originální
Převodník velikostí.

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas podnikatelský subjektu Alena Jáklová, se sídlem Okružní 1493, 28922 Lysá nad Labem, IČ 04981910, (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 2 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Odběr aktualit
logo brenda zarologo capricelogo dapilogo clarkslogo fly londonlogo dorkinglogo young space
logo josef seiberlogo janalogo gimorlogo wonderslogo marco tozzilogo katanalogo kacper
logo piccadillylogo pirrolologo pikolinoslogo ten pointslogo rock springlogo tamarislogo salamander
Všechna práva vyhrazena © 2019. Upravilo jelibostudio.cz
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.